ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman

ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman

Karadeniz » Bartın » Gürgenpınar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Bartın » Gürgenpınar
ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman
 
ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman ACİL Cremonia ETV44C Elektro + Klasik Keman
KEMAN BİR BUÇUK SENELİK OLUP HEM ELEKTRO HEM KLASİK KEMAN OLARAK KULLANILIYOR SESİ TONU VE TINISI MÜKEMMEL ÖTESİDİR. VOLUM AYARI VE BAS AYAR TUŞU SAYESİNDE SESİ İSTEDİĞİNİZ BASTA ÇALABİLİRSİNİZ. SESİNİ VİDYODANDA DİNLEYEBİLİRSİNİZ VİDYO KALİTESİ ÇOK DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN DUYCAĞINIZ SES GERÇEK SESİNDEN BİRAZ DÜŞÜK OLABİLİR. ÖELLİKLERİ KLAVYE:ABANOZ BURGULAR: ABANOZ KUYRUK:WİTTER MARKA ALMAN MALI 4 FİXLİ METAL ÇENELİK:GÜL AĞACI YAY:GÜL AĞACI MOĞAL AT KUYRUĞU REÇİNE, KULAKLIK, JAK KABLOSU, PİL, 4 ADET YEDEK TELİ, BİRTANE KÖPRÜ, ÜÇGEN CASE TAM TAKIM SATMA NEDENİM EL YAPIMI KEMAN YAPTIRIYORUM BUNU SATIP YENİ KEMANIMA TAKVİYE YAPCAM KEMAN GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL GÖRÜNTÜSÜ SESİ MÜKEMMEL ÖTESİ. KEMAN RESİMDE GÖRDÜNÜZ GİBİ HİÇ Bİ FARKLILIK OLMADAN ALICIYA GÖNDERİLECEKTİR.PAZARLIK SÜNNET OLDUĞU İÇİN BİŞİYLER BIRAKIRIM.ALANA HAYIRLI OLSUN TELEFONLARINIZI BEKLİYORUM.
  • #3293689
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.