ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR.

ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR.

İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
75.000₺
  • 75.000₺
    İç Anadolu » Ankara » Yeni Mahalle
ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR.
 
ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR. ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR. ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR. ACİL BOYA KABİN VE FIRINLI HAZIR MÜŞTERİLİ SAĞLIK NEDENİ İLE DEVİR.
Ulaşım sorunu olmayan boya hanemiz ve krom boyama tesisimiz sağlık nedeni ile devren satılıktır. İş yerimizin halen çalıştığı sabit müşterileri vardır. Gelen para iş yerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Bazı sağlık nedenlerinden ötürü devretmek istiyorum. 1- Elektrik rezistanslı 10 m2 fırın (80 derece ) 2- Boya ve krom boyama kabini. İki fanlı havalandırma motorlu. 3- Ofis koltuk, masa, dolap mobilyalı. 4- Buzdolabı, Çay makinesi cattle, tv, mutfak malzemeleri vs. 5- Astar kabini ayrı iki fanlı ortam emiş motoru 6- Su arıtma cihazı, krom boyama makinesi faal, boya tabancaları ve Krom kaplama tabancaları. 7- 500 litrelik 10 bar basınçlı üç aylık markalı hava komprasörü 8- Profesyonel ikili hava kurutucu. 9- Elektrikli torna makinesi, havalı zımpara motoru vb malzemeler 10- Doğal gaz sobası ofiste. İş yerimi sağlık nedenlerinden dolayı devredeceğim. Şu anda bizimle çalışılan firmalarımız mevcuttur ve işleri düzenli olarak gelmektedir. Maliyeti düşük kar oranı büyüktür. Kirası sanayiye göre oldukça düşüktür. İletişim943335 Özge YILDIRIM. Takas yapılabilir.
  • #4167963
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.