ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS

ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS

Marmara » Bursa » Görükle
80.000₺
  • 80.000₺
    Marmara » Bursa » Görükle
ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS
 
ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE veya OFİS
ACELE SATILIK BURSA GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA SAHİBİNDEN DAİRE GÖRÜKLE YERLEŞİM PLAZA'DA 1+1 SATILIK DAİRE YERLEŞİMİN TAM MERKEZİNDE VE BEŞİNCİ KAT, BARLARIN VE EĞLENCE MEKANLARIN TAM ÜSTÜ, DÖRTYOLUN AĞIZI, OTOBÜS DURAĞININ DİBİ, MİNİBÜS DURAĞININ ÜSTÜ, ÜNİVERSİTEYE 10.DK.'LIK MESAFEDE. HER YERE YAKIN VE HERYERİN TAM MERKEZİNDE, BİLMEM DAHA AÇIKLAMA YAPMAM GEREKİYORMU!!! YERLEŞİM PLAZA DENİNCE GÖRÜKLE'NİN TAM MERKEZİ VE EĞLENCENİN TAM ORTASI OLUR, GERİSİ SİZE KALMIŞ ARKADAŞLAR BENCE BU FIRSATI KAÇIRILMAZ!!! İHTİYACI OLAN ARKADAŞLARA DUYURULUR . . . ( Aylık 450, 00.TL'ye KİRACISI'DA MEVCUD. ) Not: Yereleşim Plaza'daki Tüm Daireler Resmi Olarak İş Yeri, Ofis veya Dükkan Açılabilecek . Dairelerin %35'i ofis veya işyeri oldu. Sizin dairenizde olabilir, veya sizde ofis veya işyeri açabilirsiniz! Yerleşim Plaza'da Ofis veya İşyeri Açmak İsteyen İlgili Arkadaşlara Duyurulur, Benim Dairem Tam Sizin İçin... Yönetimin Kararıyla İşyeri Açma Belgesi Verilecektir !!! İGİLENEN ARKADAŞLAR YATIRIMINIZ ŞİMDİDEN HAYIRLISI OLSUN . . . EN İÇTEN SEVGİ VE SAYGILARIMLA... GSM:. .
  • #4050233
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.