ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT !

ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT !

Ege » İzmir » Karşıyaka
12.500₺
  • 12.500₺
    Ege » İzmir » Karşıyaka
ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT !
 
ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT ! ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT ! ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT ! ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT ! ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT ! ACELE KOMPLE PETSHOP MALZEMELERİ YENİ AÇACAKLARA BÜYÜK FIRSAT !
İŞLETMEKTE OLDUĞUM PETSHOP DÜKKANININ KOMPLE BÜTÜN MALZEMELERİNİ SATIYORUM. A DAN Z YE NE VARSA... 2 ADET SATIŞ SUMP-BİRİ 9 GÖZ BİRİ ALTI GÖZ-İÇERİSİNDEKİLER İLE BERABER KOMPLE RAFLAR- KEDİ KÖPEK KUŞ BALIK AKSESUAR YEM-MAMA-KAFES VE MALZEMELERİ 1 ADET 4 METRELİK IŞIKLI TABELA 1 ADET BİLGİSAYAR VE DOLAPLI MASASI-ANLAŞILDIĞI TAKTİRDE EKSTAR ÜCRETE TABİİ YENİ NESİL YAZAR KASA POS BEKONUN.BEN 1299 TL YE ALDIM. İSTENİRSE MÜŞTERİSİ OLAN TELEFON NUMARASINIDA VEREBİLİRİM ÜZERİNE ALMAK KAYDI İLE. BU ŞEKİLDE DAHA FAZLASI VARDIR EKSİĞİ YOKTUR KOMPLE 12.500 TL YE VERİLECEKTİR YENİ BİR MEKAN AÇMAK İSTEYENLER İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT. TAKAS DÜŞÜNMÜYORUM. SATMA SEBEBİM BU İŞE ORTAK GİRDİM 2 YIL ÖNCE YALNIZ BİR YERE KADAR ÖBÜR İŞLERİM AKSAMAYA BAŞLADI BU SEBEPTEN DOLAYI BÖYLE BİR KARAR ALDIM.ALACAK OLAN KİŞİLER İSTEDİKLERİ TAKTİRDE BENİM BIRAKACAĞIM YERDE DÜKKAN TUTAR HAZIR MÜŞTERİSİ İLE DEVAM EDEBİLİR. ŞİMDİDEN HER KEZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN. CEP NUMARASINDAN ULAŞAMADIĞINIZ TAKTİRDE SABİT NUMARADANULAŞABİLİRSİNİZ YADA SİTE ÜZERİNDEN MESAJ GÖNDEREBİLİRSİNİZ BEN SİZE DÖNERİM. PARÇA PARÇA SATILIK DEĞİLDİR KOMPLE SATILIKTIR.
  • #4207211
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.