97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN

97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN

Marmara » Tekirdağ » Çorlu
12.500₺
  • 12.500₺
    Marmara » Tekirdağ » Çorlu
97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN
 
97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN 97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN 97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN 97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN 97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN 97 POLO 1.6 KLİMALI HİDROLİK ÖĞRENCİDEN
Paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum.Tüm ağır bakımları yapıldı ön takım dahil. Cam krikoları tel sardığı için 70-80 tl masrafı var vaktim olursa yaptıracağım Vites telide değişecekmasrafı var basit işlemler. Momo direksiyonu pioneer teyp var tesisat için kablolar döşenmiş hazır. Muayenesi yeni yapıldı 11.05.2017 tarihine kadar muayenesi var. Değişen parçalar: --Triger seti ve devirdaim( geçen ay değiştirdim etiket üzerinde tarih yazıyor gönlünüz rahat olsun) --Arka bilyeler --Termostat flanşı bütün pololarda kronik sorundur yeni değişti 2 sene gider. --Lastikler sıfır dunlop geçen ay değişti. --Ön takım bakıma sokulmadı komple yeni parçalarla değiştirildi belli eder kendini zaten. --Su radyatörü değişti. --Helezonlar değişti. --Aks başları değişti. --Yedek anahtarı var. Lütfen ölücüler aramasın. Araba budur fiyatıda budur makul oranda pazarlık payı olabilir.Plaka açık. Ustaya göstermek isterseniz masraflar sizden dediğim gibi öğrenciyim.
  • #4023004
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.