600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil

600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil

Marmara » İstanbul » Kadıköy
600₺
  • 600₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil
 
600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil 600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil 600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil 600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil 600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil 600 TL . Kadikoy merkezde kiralık oda, Bahariye-Moda. Faturalar dahil
Kadıköy kiralık oda , Bahariye, Moda. VAPUR İSKELELERİ 10dk. METROBUS 10 hdk. OTOBUS DURAĞI 3 DK (boğa). MODA SAHİLİ 15 DK. BOĞA 3 DK. REX CİNEMASI 2 DK. KADIKÖY ŞİFA HASTANESİ 1 DK. Güzel bir oda Tek kişilik baza+yatak Gardrop Çifft kişilik koltuk 2 iskemle Bilgisayar masası Kitaplık Çöp kutusu olan bir oda. bahsettiğim fiyata elektrik. su. sınırsız internet 24 saat sıcak su dahil. mutfaktan da istersen yararlanabilirsiniz. Ev yarı bodrum dedikleri tarzda, arkada bahçesi var. Hava guzel olduğunda keyifli oluyor. Not: lutfen sağ tarafdaki mesaj bolumunu kullanalim.
  • #3698047
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.