4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL

4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL

İç Anadolu » Konya » Selçuklu
41.000₺
  • 41.000₺
    İç Anadolu » Konya » Selçuklu
4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL
 
4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL 4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL 4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL 4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL 4x4 BELDEN KIRMA --TOMRUK, KERESTE, KAĞIT BALYA-YERLİ İMAL
SADECE 41.000 TL Kaldırma yüksekliği pernodan 4.30 metredir Kaldırma kapasitesi 2200 kg, koparma gücü 2500 kg' dır. Kullanılan motor Perkins traktör motoru massey 285 80'dir. Dönüş hareketi belden kırma, kabin seçeneği isteğe bağlıdır. Şanzumandan debriyajlıdır. 3 ileri 1 geri yürüyüş seçeneği vardır Fren sistemi 4 çeker ve havalıdır. lastik ebatları 12.4 24 Aracımıza ; Kama veya tomruk ataşmanı takılabilmektedir. Şanzuman, difransiyel, motor parçaları ÇOK KOLAY TEMİN EDİLEBİLİR ve FİYATLARI OLDUKÇA UYGUNDUR.. İRTİBAT, , TÜM SORU ve GÖRÜŞLERİNİZ İÇİN :: Özgür PERÇİN :
  • #2852058
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.