4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ

4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ

İç Anadolu » Konya » Karatay
40.000₺
  • 40.000₺
    İç Anadolu » Konya » Karatay
4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ
 
4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ 4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ 4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ 4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ 4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ 4x4 BELDEN KIRMA TOMRUK KAĞIT PAMUK BALYA YÜKLEYİCİ
Özellikler Kaldırma yüksekliği pernodan 4.30 metredir Kaldırma kapasitesi 2200 kg, koparma gücü 2500 kg' dır. Kullanılan motor massey 285 (80 hp) Dönüş hareketi belden kırma, kabin seçeneği isteğe bağlıdır. Debriyajlı yürüyüş sistemi 3 ileri 1 geri yürüyüş seçeneği (isteğe bağlı hidrostatik yürüyüş seçeneği +4000 tl) Fren sistemi 4 çeker ve havalıdır. lastik ebatları 12.4 24 Aracımıza ; Kama veya tomruk vb. ataşman takılabilmektedir. Tente kabinlidir. (Kaloriferli tam kabin seçeneği +4.000 tl) şanzuman, difransiyel, motor (çok kolay bulunur ve yedek parçaları kolay temin edilebilir ve parça fiyatları çok uygundur) fiyatlarımıza kdv dahil değildir Bu makina traktör kepçe değildir kendi tasarımımız olan bir iş makinesıdır. motor hariç 2 yıl garantimiz vardır makinamız ruhsatsızdır RTİBAT: M. ÖZGÜR PERÇİN TEL:
  • #2909914
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.