45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR.

45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR.

Ege » İzmir » Karşıyaka
Görüşülür
45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR.
 
45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR. 45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR. 45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR. 45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR. 45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR. 45 GÜNLÜK SEVİMLİ GOLDEN KIRMA BEBEKLER ACİL ÜCRETSİZ YUVA ARIYORLAR.
Bu sevimli, masum, şeker bebeker henüz 45 günlükler.1 dişi, 1 erkek bebeğimiz var.Son derece sempatik, minik ve oyuncular.Anneleri safkan, eğitimli, komut alabilen, ağırbaşı ve sevgi dolu 4 yaşında bir Golden.Veteriner babalarının Labrador olabileceğini belirtti.Malesef 2 keredir sahipleri tarafından terk edilmiş.Sürekli damızlık gibi kullanılıp, çiftleştirilmiş.Yavruları para ile alınıp satılmış.Son hamileliğinde de, bebekleri melez olacağı gerekçesi ile terk edilmiş.Üstelik doğuma 2 gün kala. Bu çilekeş anne maalesef doğum esnasında sorunlar yaşadı.Doğuramadı, sezeryan ile bebekleri alındı.13 bebeğimizden birisini doğum esnasında kaybettik.Geriye kalan 12 bebek ve anne, evimizde son derece hijyenik koşullarda bakıldılar.10 bebeğimizi sahiplendirdik.Geriye bu 2 afacan kaldılar. Sadece İzmir içi sahiplendirme yapılacaktır. Afacanlar, sözleşme ile (sokağa terk edilmemeleri için) ve kısırlaştırma şartı ile yeni sahiplerine tamemen ücretsiz olarak verileceklerdir.Kaderleri anneleri ile aynı olmamalı.Bir ömür düzgün bir şekilde ilgi ve sevgi ile bakılabilecekleri yeni sahiplerine kavuşmayı dört gözle bekliyorlar. Sırf kırma oldukları için sokaklarda ya da barınaklarda telef olmasınlar.Lütfen sahip çıkalım.Cins meraklıları lütfen aramasınlar.Anneye de sahip bulunmuştur.Anne için de aramayalım lütfen.
  • #3709367
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • Safkan Akbaşlar(dereceli)

    Anne babaları köpek ırkları federasyonunun yarışmasından derecelidir. Safkan bel ...

  • SÜPER GÜZEL VE KALİTELİ IRK GARANTİLİ SHIH TZU TERRİER BEBEKLERİ

    BÖYLE KALİTELİ SHIH TZU BEBEKLERİNİ HİÇ BİR YERDE BULAMAZSINIZ ?! %100 ORJİNAL K ...

  • Babyface iri ırk golden bebeişler

    biricik akıllı kızım buzzy doğrum yaptı ve su anda bebişler 25 günlük. 12, 03, 2 ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.