4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER

4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER

Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
2.000₺
  • 2.000₺
    Marmara » İstanbul » Bayrampaşa
4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER
 
4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER 4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER 4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER 4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER 4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER 4'LÜ BUHAR KAZANI - 3 ADET PASKARA VE ÜTÜLER
1 adet - Özel yapım 4 lü çift rezistanslı buhar kazanı (Leke makinesi girişli) 2 adet - Geniş paskara (yeni örtülü) 1 adet - Dar paskara (yeni örtülü) 3 adet - Sıfır teflon ütü - Hepsi Şimşek ütüden alınmıştır. - Şimşek ütü kendi imalatını yapan büyük bir firmadır. - Hepsi Şimşek ütü tarafından bakımı yapılmış , boyanmış ve yenilenmiş olarak 2. el alınmıştır. - İş değişikliği sebebiyle, aldığımdan beri hiç kullanmadan satıyorum. - Kazanda leke makinesi girişi vardır.
  • #3757499
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.