3 top bilardo masası

3 top bilardo masası

Marmara » İstanbul » Ümraniye
2.250₺
  • 2.250₺
    Marmara » İstanbul » Ümraniye
3 top bilardo masası
 
3 top bilardo masası 3 top bilardo masası 3 top bilardo masası 3 top bilardo masası 3 top bilardo masası 3 top bilardo masası
platin ve marmara maç masaları platinin fiyatı 2250 marmaranın fiyatı 1200 tl dir ikisi 3200 tl dir masalar ısıtmalı cuha masrafı istemeyen top takımları benekli orjinal belçika aramittir. yanında aydınlatma tertibatı 2 adet sıfır ıstaka onlarca ıstaka onlarca eldiven tebeşir masa temizleyici takozu orjinal top cilaları 1 adet elektronik numaratör 2 adet ahşap numaratör skorbort ıstaka sehbası 15 li özel ıstaka dolabı anlıyacağınız sadece yanında 1000 tl ye yakın malzeme veriyorum ayrı ayrı alacaklar için se marmara masanın yanında ahşap numaratör aydınlatma tertibatı 1 takım orjinal benekli top takımı 2 adet sıfır ıstaka 6 adet salon ıstakası eldivenler tebeşirler 1 adet takoz top cilası 2 masayı alacak arkadaşa tüm malzemeyi vericem 2side hazır takım. alan arkadaşa hayırlı uğurlu olsun. fotolara bakın kahvehane ve dernek masaları ile kıyaslamayın...telden ulaşabilirsiniz. masalar demonte şekilde durmaktadır alacak arkadaş kamyon ayarlayayıp alması lazım kurulum içinse tanıdığımız var görüşülür anlaşırsanız gelir yapar.
  • #3844681
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.