2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü

2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü

Hatay / Antakya / Haraparası Mah.
3.250₺
  • 3.250₺
    Hatay / Antakya / Haraparası Mah.
  • Alışveriş / Diğer her şey

  • 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü
  • İlan no#4423051
 
2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü
ÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 1 YIL GARANTİLİDİR.

RESİMLERİ BİREBİR KENDİNE AİTTİR.

HER TÜRLÜ DEDEKTÖR TAKAS TEKLİFİ DEGERLENDİRİLİR.

Deus' un Patentli mimarisi üç unsur üzerine kuruludur: başlık ve kulaklık seti, wireless (kablosuz) bağlantı özelliği. Güç, hız, hassasiyet , hafiflik ve yoğunluk tüm bileşenler eklenerek öncü teknolojiler ile elde edilmiştir. [DEUS] Arama başlığı, sinyallerin işlenmesi için gerekli bileşenleri içeriyor ve böylece kablo bağlantısına ihtiyaç olmuyor.Sinyaller ultra-küçük dijital devreler sayesinde analiz ediliyor ve bu da sinyal alma kalitesini arttırıyor. Dedektör başlığında entegre edilen bu devre toprağın altından alınan sinyalleri analiz edip anında wireless aracılığı ile kulaklıklara (sesli uyarı) ve uzaktan kumandaya (görsel) gönderiyor. Anında bobini değiştirin !!! Bu yeni patentli dedektör teleskopik şaft özelliği ile anında toplanabilir ve düz gövdeli dedektörden daha kolay tutulabilir. Şekilli kauçuk sapı ve gelişmiş kullanma dirseği ile özellikle kullanımı rahat olur. Uzaktan kumanda kapatıldığında DEUS çalışmaya devam ediyor !!! Uzaktan kumanda kapatılsa bile kulaklıklar tek başına dedektörü kontrol etmeye devam ediyor bu da arama yaparken dedektörün kolay taşınmasını sağlıyor(sadece 875gr.) Uzaktan kumandanın (ana ünitenin) yokluğunda kulaklıklar ana algılama ayarlarını yapmanız için size izin veriyor: hassasiyet, ayrım, zemin balansı, frekans (4kHz, 8kHz, 12kHz, 18kHz ) v.s. Programlar önceden uzaktan kumanda ile oluşturuluyor.

Gümüş Dedektör - 0530 566 89 80 - www.gumusdedektor.com
  • #4423051
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. Hatay
  4. Antakya
  5. Haraparası Mah.
  • 2.el jeofizik ölçüm cihazı pro-accumaster digital

    ÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 7 AYLIKTIR. RESİMLERİ BİREBİR KENDİNE AİTTİR. HER TÜRLÜ DED ...

  • enerji kimlik belgesi

    TÜM BİNALARIN ALMAKLA ZORUNLU OLDUĞU ENERJİ KİMLİK BELGESİ FİRMAMIZ TARAFINDAN Y ...

  • jeo finder, en iyi define dedektörü, jeofinder dedektör fiyatı,

    JEO FİNDER A-Z 2023 İLERİ DEDEKTÖR TEKNOLOJİLERİ SERİSİ DEVAM EDİYOR. "Ar ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.