2.el spartan deluxe alan tarama

2.el spartan deluxe alan tarama

Hatay / Antakya / Haraparası Mah.
3.600₺
 
Gümüş Dedektör - 0530 566 89 80 - www.gumusdedektor.com

ÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 1 YIL GARANTİLİDİR.

RESİMLERİ BİREBİR KENDİNE AİTTİR.

HER TÜRLÜ DEDEKTÖR TAKAS TEKLİFİ DEGERLENDİRİLİR.

Spartan Deluxe Alan Tarama Gümüş Dedektör Firması'nda - 0530 566 89 80 - www.gumusdedektor.com





SPARTAN DELUXE ile madenlere kolayca ulaşın! Gümüş Dedektör, sıfır ve ikinci el Spartan Deluxe satışı yapan kurumsal dedektör şirketidir.

Yanlış cihaz seçimi nedeniyle alan taramalarında yaşadığınız olumsuz sonuçlar, maden arama çalışmalarındaki moralinizi sıfıra indirebilir. Bu nedenle doğru cihazı seçerek, maden arama çalışmalarına odaklanmanız gerekir. Yüksek teknolojik maden aram standartlarına sahip olan SPARTAN DELUXE ile arazideki uyuyan madenleri uyandırma zamanı!

Yüksek derinlik algısıyla araziye yüzde yüz hakimlik et!

SPARTAN DELUXE cihazının derinlik algısı diğer cihazlara göre daha fazladır. Böylece arazinin derinliği nedeniyle yaşayabileceğiniz dezavantajlı durumlar SPARTAN DELUXE ile söz konusu değildir. Yüksek frekans özelliği sayesinde her türlü kıymetli madenin anlaşılabilmesi mümkündür. Diğer cihazlarda meydana gelen yanlış bilgi ve sonuçlar, SPARTAN DELUXE cihazının ayırt edici akıllı beyni sayesinde yaşanmaz. Çünkü cihaz, maden ve maden olmayan cisimlerin ayrımını doğru olarak yapabilmektedir.

Spartan Deluxe Genel Özellikleri

SPARTAN DELUXE ile her türlü madeni bulmanız mümkün

SPARTAN DELUXE cihazı içerisinde tanımlı olan belli başlı madenler vardır. Bunların başında altın ve gümüş gibi madenler gelmektedir. Ancak mod özelliği sayesinde bulmak istediğiniz herhangi bir madenin de cihaza tanıtılması halinde arama tarama çalışmasının kaliteli bir şekilde yapılması mümkündür. SPARTAN DELUXE gösterilecek olan numune maden sayesinde, cihaz en uygun frekansı ayarlar ve arama işlemine koyulmak üzere sinyal dalgaları göndermeye başlar.

Arazinin yapı özelliklerinin artık bir önemi yok!

Alan tarama cihazlarının en çok yanılma oranlarını arttıran önemli unsurlardan birisi arazidir. Söz konusu arazideki toprak özelliklerinden derinlik ölçümlerine kadar bilumum etkiler cihazın doğru sonuçlar vermesini engelleyici bir durumu ifade eder. Ancak SPARTAN DELUXE akıllı çalışma yeteneği ve araziye göre kendisini ayarlayabilmesi, en iyi sinyallerin tespit edilmesini sağlamaktadır. Bu durum toprak içeriğindeki maddelerin cihaz sinyallerini yanıltıcı ve engelleyici bir takım olumsuz etkilerini diskalifiye etmektedir. SPARTAN DELUXE cihazının bu özelliği, arazi tarayıcılarının sahip olmak istedikleri en büyük özelliklerden birisi durumundadır.

İkinci El Spartan Deluxe Alan Tarama



Firmamız Türkiye'de aktif olarak ikinci el alan tarama, ikinci el dedektör ve ikinci el yer altı görüntüleme cihazlarının alımı, satışı yapmaktayız. Gümüş Dedektör, yılların verdiği deneyimle profesyonel şekilde 2.el cihaz satışı yapar. Spartan Alan tarama ikinci el arıyorsanız çözümü bizde. Temiz, yorğun olmayan cihazları teknik ekibimiz testlere tabii tutarak, onay testlerinden geçenleri alırız. İşlem sürecinde testler kamera kayıtlı sistemle merkez ofisimizde yapılmaktadır. İkinci el Spartan alan tarama makineleri kalite testlerimizden geçtikten sonra standarlarımızda yerini alır. Müşterilerimize ikinci el cihazlarda müşteri hatası olmadıkça 1 yıl veya 6 ay gibi firma hakkımız gizli tutulmak şartıyla Garanti kapsamına alırız.



Spartan Deluxe Alan Tarama Nasıl Satın Alınır?



Gümüş Dedektör Merkez ofis numarası 0326 213 19 75 - 0530 566 89 80 iletişim hatlarımızla görüştüğünüzde Spartan Deluxe satın alma şartları size sunarlar. Sizin talep ettiğiniz teslimat adresine kargo ile ürünü göndeririz.
  • #4423056
  • MEGA Foto
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Diğer her şey
  3. Hatay
  4. Antakya
  5. Haraparası Mah.
  • 2.el spartan lrl 2500 alan tarama

    GÜMÜŞ DEDEKTÖR - 0530 566 89 80 www.gumusdedektor.com ÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 1 YI ...

  • garrett ace 250 metal dedektörü teşir ürünü

    Gümüş Dedektör - 0530 566 89 80 - www.gumusdedektor.com CİHAZ TEŞİR ÜRÜNÜDÜR. ...

  • 2.el xp deus ana ünite+22 cm başlıklı metal dedektörü

    ÜRÜNÜMÜZ 2.EL OLUP 1 YIL GARANTİLİDİR. RESİMLERİ BİREBİR KENDİNE AİTTİR. HER T ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.