28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya

28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya

Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
285₺
  • 285₺
    Akdeniz » Antalya » Muratpaşa
28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya
 
28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya 28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya 28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya 28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya 28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya 28 Cant Bisiklet Yurtdışından Geldi Etiketleri Üstünde Antalya
Bisikletimiz resimde görüldüğü gibidir çok temizdir orta düzeyde kullanılmıştır. Bisiklet yurtdışından gelmiş yaz tatillerinde spor amaçlı bir kaç defa sürülmüş olup arka dış lastik yarılınca uzun yıllar depoda bekletilmiştir. Bisikletimizin sadece ve sadece arka dış lastik değişmiş olup onun dışında değişen parçası kesinlikle bulunmamaktadır. ''Bisikletimizde Tırnak Kadar Boya Yoktur Orjinal Fabrikasyon Boyası Üzerindedir'' . Bisikletin arka çamurluğundaki etiket dahi üstünde durmakta olup onun dışında bisikletimizde orjinal arka jant kilidi dahi üzerindedir ve orjinal anahtarı alan arkadaşa hediye edilecektir. Bisiklet arka göbekten frenli olup ve arka göbekten 3 viteslidir. Arayın detayları konuşalım. Fiyatta pazarlık yaparız.
  • #3832773
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.