22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi

22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi

Akdeniz » Antalya » Alanya
700₺
  • 700₺
    Akdeniz » Antalya » Alanya
22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi
 
22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi 22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi 22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi 22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi 22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi 22-29 ağustos dönemi çimtur tatil sitesi
ÇİMTUR ALANYA / OKURCALAR TATİL SİTESİ 1.000 TL pazarlık payı vardır. 15-29 ağustos dönemine ait kiralık devremülk Devremülk 65m2, 1+1 üst kattır. önü tamamen açıktır. Dairede, açık mutfak ve ihtiyaç duyulacak olan mutfak ekipmanları bulunmaktadır. 24 saat sıcak su, klima, TV, no-frost buzdolabı, 4'lü ocak, çift kişilik yatak, çarşaf, pike, havlu, yastık, yatak olabilen 2 kanepe ve bir terası bulunmaktadır. im-Tur'un en güzel dönemlerinden biri. 15 Ağustos-29 ağustos Devresi - (su bedava)Elektrik (saata bağlı, harcadığın kadar ödeniyor)Yatak odasında 2adet ikiz yatak, gardrop, şifoniyer, komodinSalon-mutfak aynı hacımda. 2'şer kişilik 2 çekyat. İlave yatak alınabilir.Mutfak alt ve üst dolapları yeterli. 4 gözlü lpj ocağı. Tüpler Çimtur'danÇarşaf, nevresim, yastık kılıfları, havlular Çimturdan. Bir hafta sonra değişim.Girişte daire Çimtur personeli tarafından temizleniyor.2 özel plaj, ücretsiz şemsiye , şezlong ve minder, ücretsiz minibüs servisi. çay, meşrubat ve tost vs.1 adet yüzme havuzu, kaydırak, müzik Denize, anayola, alışveriş yerlerine yürüyüş mesafesinde, Site içi ve dışı marketler, pastane, kuaför24 saat güvenlik Alanya'ya 35 km, Manavgat'a 25 km. mesafede, klimalı minibüsler çalışmaktadır.Salı günleri Okurcalar Pazarı'ndan taze sebze ve meyva temin edilebilir.Havuz yanında internet, Resim görmek istiyorsanız internette Çimtur Sitesinden yararlanabilirsiniz. Yeşil ve mavinin en güzel şekilde buluştuğu , huzurlu ve rahat bir tatil'in adresi Çimtur Tatil Sitesi , muhteşem bir koyda; Çimtur Tatil Sitesine özel plajıyla, Bünyesinde bir tanesi yarı olimpik olmak üzere 4 tane yüzme havuzu, çocuk havuzları ve Su kaydırakları ile, çim alanları, rengarenkadet Akdeniz çiçekleriyle, zakkum, begonvil, palmiye, portakal, limon, turunç ve hurma ağaçlarıyla bezenmiş Botanik Bahçesi , market, hamam, sauna, masaj hizmetleri, fitness salonu, , kuaför, alışveriş merkezi, çocuk parkı, her akşam canlı müzik ve animasyon gösterileri, açık-kapalı restoran, barları ve güler yüzlü personeli ile kendinizi evinizde hissedeceksiniz.
  • #3813629
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.