2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. .

2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. .

İç Anadolu » Ankara » Altındağ
15.500₺
  • 15.500₺
    İç Anadolu » Ankara » Altındağ
2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. .
 
2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. . 2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. . 2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. . 2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. . 2004 DoBLo Hatasız klimalı BakımLı mükemmeL Nadir Temizlikte. .
.2004 model. 1.9 Jet TurBo DizeL , Camlı koLtukLu klimalı (combi) modeLidir . Km: istediginiz yere sorun baktırın orJinalll kilometresinde. VE NE YAZIYORSA araç KESİNLİKLE O Durumdadır . sol ön çamurluk degişik ve boyalı haricinde sol orta yolcu camının aLtında cıta ıle cam arasında 25 cm Boya var yüzeysel. Kalanı (HATASIZZ , BOYASIZZZZZZ ..!) Servis Bakımlıdır , Airbag , Klimalıdır, , krom marpiyel , amerikan çizilmez cam filmi, araç içi maun kaplama , çelik jant, lastikler sıfır , garantili, akü sıfır garantili, çift korna sıfır , Zenon far, Tavan Çıtası . perdeler , kılıflar , Not : (emekli oldum ve yük görmemiştir kalabalık aileyiz ve çoluk çocuk evlendi küçük çapta bir araç almak için satıyorum PAZARLIK : OLUR ABARTMAMAK KAYDIYLA - EMEKLİDEN SATLIK, İSTEDİGİNİZ USTAYA EKSPERTİZE GÖTÜREBİLİRSİNİZ , MANTIKLI TAKAS TEKLİFİNİZE AÇIGIM ( Binek ARAÇLARLA) Araç aile aracıdır . yük görmemiştir , emsalsiz , böyle bir araç zor bulunur , detaylı bilği arayana verebılırım . Alana Hayırlı ugurlu olsun ölücüler Hiç Aramasın CİDDİ ALICILAR ARASINLar . sag üstteki mesaj secenegi ile ulasabılırsınız
  • #3685475
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.