2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun

2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun

Marmara » Kırklareli » İnece
300₺
  • 300₺
    Marmara » Kırklareli » İnece
2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun
 
2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun 2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun 2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun 2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun 2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun 2 müstakıl ev + kırathane + 60 kapatıselı agır acıklamayı okuyun
60 kapasiteli ahır fotolarda göruldugu gıbı 2 adet mustakıl ev yan yana ve evlerin biri 60mt2 dieri 70mt2 evlerin ikisindede banyo wc bulunmaktatır. yem karma makınası elektırıklı yarma makınası damperlı traktor arabsı bır cok seyde alan sahısa bırakılcaktır. depo vs. ve deponun ustune cıkalabılecek 130 mt ev yapılabılır. kırathaneyıde alan sahıs ıster işletir ister keyfıne gore olarakta kullanabılır hersey fotolarda goruldugu gıbıdır KIRKLARELİNE 20 KM EDİRNEYE 40 KM dir.hayvan pazarı edirnede vardır ve kırklarelınde de yapılmaktadır. koyumuz ıkı şehirede yakındır. koyumuz gayet ıyı dır isteyen gelıp görürse daga detaylı konusup anlısılır pazarlık payıda vardır lutfen cıddı alıcılar arasın... yanında baska sahıstan satılık arazi de vardır buyuk ciftik kurula bılır.
  • #4170094
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.