2. El Cafe Restaurant Malzemeleri Alınır- Satılır- Güneş Ticaret

2. El Cafe Restaurant Malzemeleri Alınır- Satılır- Güneş Ticaret

İstanbul / Üsküdar / Bulgurlu Mah.
999₺
 
Bulgurlu Mah. Alışverış ara Bulgurlu Mah. Alışverış ilanı Bulgurlu Mah. satlık Alışverış ilan ver Üsküdar Alışverış ucuz Bulgurlu Mah. Alışverış fiyatları satıyorum Alışverış Üsküdar Bulgurlu Mah. Alışverış ilanları Bulgurlu Mah. Alışverış ara Bulgurlu Mah. Alışverış ilanı Bulgurlu Mah. satlık Alışverış ilan ver
Güneş Ticaret 2.el Cafe Lokanta Restaurant Malzemeleri ve 2.el Endüstriyel Mutfak ekipmanları Alım Firmamız ikinci el Cafe ve Lokanta - 2.el Restaurant, otel, kasap, Fast- food, Büfe Malzemeleri almak ve Satmaktayız.

Başta İstanbul Olmak Üzere Türkiye Genelinden 2.el Cafe Restaurant Lokanta Malzemeleri Satmaktayız. Türkiye’nin Her yerine Ambarlarla Kargo ile adresinize teslim gönderilmektedir. veya sahibinden satılık ikinci cafe malzemeleri var ve satmak istiyorsanız firmamız size en yakın 2.el el eşya alan firması olarak yerinde değerinde peşin para ile alınmaktadır.

2.el lokanta malzemeleri, 2.el restaurant malzemeleri, 2.el cafe masa sandalye takımları, 2.el paslanmaz krom çalışma masaları ve A’dan Z’ye Komple 2.el Cafe lokanta malzemeleri almak ve satmaktayız.

İkinci el Restaurant- Lokanta- Cafe, malzemeleri piyasasında güvenilirliği ve sürati ile tanınan bir firmayız. Yıllardır verdiğimiz alım satım hizmetleriyle ikinci el restaurant malzemeleri alanlar ve ikinci el cafe malzemeleri satanlar arasında kurumsal ve ticari bir referansa dönüşmüş durumdayız. Müşteri memnuniyetinin ve kaliteli hizmetin ikinci el piyasasında olmazsa olmaz bir kural olduğunu biliyoruz. Türkiye’nin her yerinden müşterilerimize 7 gün 24 saat ikinci el restaurant malzemeleri alım ve satımı hizmeti vermekteyiz.

Ayrıntı bilgi için yetkilimiz Gökhan Güneş'i 0532 289 10 45'den Arayabilirsiniz.
  • #4472845
  • MEGA Foto
  • Karşılaştır
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Alışveriş
  2. Dükkan, işletme, ofis eşyaları
  3. İstanbul
  4. Üsküdar
  5. Bulgurlu Mah.
  • satılık tabela ihtiyacı olana

    İskurmak isteyen tabelasını uygun fiyata alabilir 310 / 45 ebatlarında 045367269 ...

  • 40 kg hassas çukur kefe pazar terazi fiyat 130 tl

    40 KG KAPASİTE HASSASİYET 2 GR KG - FİYAT - BİRİM GÖSTERGELERİ ÇİFT TARAFLI GENİ ...

  • 40 kg hassas çukur kefe pazar terazi fiyat

    40 KG KAPASİTE HASSASİYET 2 GR KG - FİYAT - BİRİM GÖSTERGELERİ ÇİFT TARAFLI GENİ ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
Ara
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.