2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ..

2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ..

Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Sultanbeyli
2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ..
 
2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.. 2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ.. 2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNALARI ÇOK UYGUN FİYATLARLA TEMİN EDEBİLİRSİNİZ..
2.EL PLASTİK ENJEKSİYON MAKİNASI COK UYGUN FİYATLARLA Bozkurt Makina firması 2003 yılında Salim Bozkurt tarafından kurulmuştur. Firma kurucumuz 1981 yılından bugüne edindiği tecrübe birikimiyle, 2.el Avrupa ve Yerli Plastik Enjeksiyon Makinaları, Şişirme Makinaları ve Exruder Makinalarının PLC ve CNC kontrol sistemleri üzerine sektöre hizmet vermektedir. HİZMETLERİMİZ , Plastik Enjeksiyon Makinası Alım-Satım ve Revizyon , PPRC, PVC ve Plastik Enjeksiyon Kalıpları Alım-Satım , Kırma Makinaları Alım-Satım , Chiller ve Soğutma Kuleleri , Ekonomik Fiyatlar, Takas ve Ödeme Kolaylığı , Teknolojik İmkanlar ( Yedek Parça ve Makina Aksamları Satışı) , Danışmanlık Hizmeti , Teknik Servis BOZKURT MAKİNA REVİZYON SAN TİC. LTD. ŞTİ. Tel :+ Faks :+ Mobil :+ BATTALGAZİ MAHALLESİ KAPTAN-I DERYA CADDESİ NO: 116 ZEMİN KAT SULTANBEYLİ/İSTANBUL www.bozkurtm akina.com.tr seydabozkurt@bozkurtmakina.com.tr
  • #3240823
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.