15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı

15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı

Marmara » İstanbul » Bağcılar
33.000₺
  • 33.000₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı
 
15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı 15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı 15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı 15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı 15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı 15bin ciro tapan diş muayenehanesi diş implant firması yanı
Bagcılar eğitim ve araştırma hastanesi karşısı ( esenler bagcılar ve Güngören ile sınırdadır) Senanur eczanesi ve göz nur optik üstü, doğa medikal altı Bağcılar tramvayına, bagcılar metrosuna, üçyüzlü metrosuna yürüme mesafesinde Mecidiyeköy Aksaray taksim dahil istanbulun heryerine ulaşım kolaylığı Eczacılar ve medikalciler yolu üzerinde, diş implant ve ortodonti malzemeleri satış firması yanında 2 ünit ayrı ayrı iki kliniklerde, bekleme salonu, oturma ve ofis ortamı, 2 tv, 2 klima, 2 wc, banko, işlem yapılacak tüm sarf malzemeler mevcuttur. Ayrıca panaromik röntgen, otoklav, kuru hava sterilizatörü, harici aspiratör, ısıklı dolgu cihazı vs tüm sarf malzemeler bulunmaktadır. Polikliniğe dönüştürülebilir.aylık cirosu 15-20 bin civarındadır. Devir ücreti 33 bin tl dir. Kiralama bedeli ise 2.200 tl dir. İş değişikliği sebebiyle devretmeyi veya kiralamayı planlıyoruz. 15-20 bin ciro yapan devren satılık veya kiralık muayenehane(kliniğe dönüşebilir)
  • #3903491
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.