15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER)

15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER)

Ege » Aydın » Girne
999₺
  • 999₺
    Ege » Aydın » Girne
15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER)
 
15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER) 15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER) 15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER) 15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER) 15 W FM Radyo Vericisi + Anten Satılık (FMUSER)
15 W PC Kontrollü FM Radyo vericisi Kendinden Soğutmalı sistemi, Isı ve SWR Kontrol ünitesiyle çıkış katının yanma riski ortadan kalkıyor. 100 Cm'lik ve 3 Radyalli Omni Anteni ile 360 derece her yöne yayınınızı en kaliteli ses seviyesinde gönderebilirsiniz... 15W'lık bir vericiyle konumuza bağlı olarak 5 ila 80 km mesafe arasında yayın yapabilirsiniz... PC Kontrol sistemi ile yayın yaptığınız frekansta anteninizin ne kadar sağlıklı çalıştığından tutun gece siz uyurken hangi saatlerde yayın yapılacağına kadar her özelliği belirleyebilirsiniz. PAKET İÇERİĞİ 15 w FMUSER Fm Radyo Verici 100 Cm Aliminyum Omni FM Anten (3 Radyalli) 5 M RG-58 Anten Kablosu USB Kablosu Line İn Kablosu Power Supply Kredi kartına %5 farkla 12 taksit yapılır...
  • #3331671
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.