13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle..

13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle..

Marmara » İstanbul » Bostancı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bostancı
13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle..
 
13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle.. 13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle.. 13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle.. 13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle.. 13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle.. 13.yıllık deneyımlerımıle koruma lıon ve ekıbımle..
14.YILLIK TECRÜBELERIMLE, VIP.LİON KORUMA SRK.NIN SAHIBI OLARAK, ADRENALIN , RISK ANALIZI BENIM VE EKIBIMIN ISIDIR.SWAP, BARISTIK, ATIS, SILAH, POLIGON, yakın dövüs uzmanlığı, ORTA SEVIYEDE RUSCA, ING.TAYLANT BOX U HOCALIĞI VE SILAHLI SERTIFIKAMLA SIZLERLE OLMAK DILEĞIYLE..SAYGILARIMLA..KORUMA LION............ NOT:RISK ANALIZI .........(CAN, MAL, NAMUS.)ERTELENMEZ, SONRASI, PISMANLIK VE KEDERDIR.......GEC KALMAMANIZ, DILEĞIYLE... PRODÜKSÜYON CAST AJANS VE YAKIN KORUMA HIZMETLERI ŞRK.TI KORUMA VE OYUNCU LİON.SRK.SAHIBI.14.yıllık, vip.potokol, sahıs, ısadamı, sanatçı, Yakın KORUMA VE MAKAM SÖFÖR'LÜĞÜ, tecrubelerımle sızlerle olmak ısterım DALLARINDA.uzman 180..KISILIK, ekıbımle, KORUMA LION .. MAYODROM FLIM SIRKETI' VE FAMILY PRODUKSIYON , ALMIRA AJANS VE EMİR AJANS..LA CALISIYOR.. FLIM, SİNEMA, REKLAM, DIZI OYUNCUSU, DUBLÖR, KURTLAR VADİSİ, 31.BÖLÜM, TÖVBELER TÖVBESI.10. BÖLÜM, EZEL CENGIZ' IN KORUMASI, ARKA SOKAKLAR, 208, psıkopat rolü, EZEL FLIMI, CANAN FLIMI , BIZIM YENGE, INSAN ALDANDI, ARKA SOKAKLAR, 213.BOLUM AMBÜLANS SÖFOR'Ü ROLÜ, BIR ÖMÜR YETERMİ, KORUMA ROLÜ, ANA YÜREĞİ, URFA ASIRET'I HN.AĞA'NIN KORUMASI, 4.BÖLÜM, SAMANYOLU TV.DE.ARKA SOKAKLAR POLIS ROLU...FIRAR DIZISI, KORUMA ROLU, ÖYLE BIR GEÇER ZAMANKI, 46.BÖLÜM.KORUMA ROLU, ARKA SOKAKLAR, 218.BÖLÜM.POLSI ROLU, KAOS SINEMA 'SI, ÖZEL TIM, ARAF , ZAMANI SINEMA, KORUMA , KURTLAR VADISI 157.BOLUM.PUSAT KORUMA SI.. FAN SAYFAM:KORUMA LİON Diğer sayfamdan, DETAYLARI GOREBILIRSINIZ.200 KISILIK EKIBIMLE........ http://www.facebook.com /lion.korumaaslan/info
  • #3143903
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.