% 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL!

% 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL!

Ege » İzmir » Torbalı
10₺
  • 10₺
    Ege » İzmir » Torbalı
% 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL!
 
% 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL! % 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL! % 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL! % 100 ORGANİK YUMURTA KOLİ 10 TL!
Tavuklarımız kümes içi ve kümes dışında bulunan doğal arazide istedikleri zaman serbest dolaşarak beslenebilmektedir.Kümeste (elektrikten faydalanılmamakta) sadece gün ışığı kullanılmaktadır.kümes içinde tavuklarımızın tünemeleri için tünekler bulunmaktadır.Yumurtaların kirlenmemesi için gün içinde 3 kere ahşap folluklardan toplanmaktadır.Çiftliğimiz 10.000 metrekare üzerine kurulmuş olup, hayvanlarımızın taze yeşil bitki ihtiyaçları kendi bünyemizden karşılanmaktadır. Tamamen doğal ve doğaya saygılı sağlıklı ürünler üreterek siz müşterilerimize sunmaktan gurur duyarız. Tüm yumurtalarımız doğal yemlerle beslenen ( Mısır, Buğday, Bayat Ekmek, Kaba Kepek ve Bolca Yeşillik ) serbest dolaşan köy tavuklarından elde edilmektedir.Telefon ile bilgi alabilirsiniz.Günğn her saati arayabilir, merak ettiklerinizi sorabilirsiniz....Kısa süreli olan kampanyamızdan faydalanmak için verilen telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz..10 tl olan koli (30 adet) fiyatımız sadece kısa süreli olup en kısa zamanda bu kampanyadan yararlanabilirsiniz...
  • #3788539
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.