1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE

1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE

Akdeniz » Mersin » İçel
47.000₺
  • 47.000₺
    Akdeniz » Mersin » İçel
1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE
 
1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE 1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE 1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE 1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE 1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE 1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE
1 YILLIK KİRASI VERİLMİŞ HAZIR KURULU SİSTEM İNTERNET CAFE MERSİN'DE ACİLL DEVREN SATILIK İNTERNET CAFE 20+1 BİLGİSAYAR VARDIR İntel işlemci E7400 @ 2.80GHZ 2gb RAM 1gb ekran kartı NVIDIA GeForce 9800 320 gb HDD NOT: 2 adet playstation 3 + 2 LCD Televizyon (108ek) A4 TECH KLAVYE+MOUSE A4 TECH KAMERA+ KULAKLIK CAFE BUZ DOLABI MUTFAK VE WC LER . MASALAR VE KOLTUKLAR TAKIMDIR. İŞLEK BİR KONUMDADIR. KAZANCI AYLIK 4.TL İÇ DEKORASYONU ÖZEL OLARAK YAPILMIŞTIR. KAMERA VE ALARM SİSTEMİ MEVCUTTUR. AKLINIZA GELEBİLECEK HER TÜRLÜ DONANIMA SAHİPTİR. EKSİKSİZDİR. MAKUL DEGERİNDE ARAÇLAR VE EV İLE TAKS OLUR OLURMU BU OLURMU DİYE SORMAYIN ..BU FİYATA KIMSE VERMEZ. Şimdiden Alana Hayırlı Uğurlu Allah Bol Kazanç Versin...Malzemeleri Almak İsteyen Olursa Ayrıca Görüşülür. Satma Sebebim ise tamamen ailevi. NOT: TÜRKÖZ APT ALTI HAMİDİYE MAH:4207SOK NO:5B ÇAMLIBEL MERSİN AKDENİZ FİYAT:47, 000 TL CEP:
  • #3355627
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.