1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR

1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR

Marmara » İstanbul » Kağıthane
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Kağıthane
1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR
 
1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR 1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR 1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR 1.5 AYLIK MİNİK TAVŞANCIK YUVA ARIYOR
Kuyruksuz olduğu için adına Tavşancık dedim. Evde doğdu büyüdü. Hala anne sütü ile beslenmekle birlikte en kaliteli mama ve vitaminlerle de beslenmektedir. Parazit ilaçları yapıldı. Karnesi mevcut. Kum kullanıyor kuru ve yaş mama daha doğrusu ne verirseniz yiyor. Herhangi bir sağlık sıkıntısı yok. Çok oyuncu, muhteşem bir yüz ifadesine sahip minik prenses. İstanbul içi, 25 yaş üzeri, yavru kedi bakımında bilinçli, gün içerisinde yavruyu yalnız bırakmayacak, pencerelerinde koruma bulunan, düzenli olarak aşılarını yaptırıp iyi mamalarla ve sevgiyle bakıp büyütecek, onu bir evlat olarak kabul edip, ilerleyen zamanlarda evlilik, taşınma, boşanma, çocuk, alerji gibi sebeplerle asla terk etmeyecek, 20 yıl yaşayacağının bilincinde olarak sahiplenecek ailesini arıyorum. Zamanı geldiğinde kısırlaştırma ve sözleşme ile yuvalandırılacaktır.
  • #4206477
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.